Välkomna till Särö Golf Club!

Du hittar oss söder om Göteborg, vid havet på Särö Halvön.
Klubben bildades första gången 1899, men sålde rättigheterna till Göteborgs GK.
Men 1981 startades upp klubben igen av Jan Hampf och Jan Hansson.

På Särö spelar du 2 helt skilda 9-hålsbanor.
Särö 54 är den korthålsbanan som ligger mitt i byn nedanför Särö Kyrka.
Hålen är allt mellan 82 och 150 meter långa och av dom flesta ansedd som Sveriges bästa korthålsbana.

Särö 70 är den långa banan, en spännande och knixig bana, som slingrar sig upp i skogen.
Banan utgår från Stallviken och vid flera av hålen så har du en fantastisk havsutsikt.

Vill du spela Särö 62, så spelar du båda banorna, och då har du spelat en slopad 18 hålsbana.

Efter en härlig runda så besök golfkrogen, Stallbacken 1, “Särös härligaste vardagsrum” där träffar du Monica och Pascal. En plats att umgås och njuta av fantastiska Italienska smaker. Klubben är känd för att vara en social klubb, som jobbar för både medlemmar och gäster.

Utöver banorna så finns det Särö GCs Range Center med 2 st av de nyaste Trackman simulatorer. Här kan du spela även under höst och vinter. På Trackman spelar man många kända golfbanor världen över med riktiga golfutrustning. Där kan du också få bra träningsmöjligheter under hela året.

På Särö GC tycker många om att spela tävlingar och klubben har flera ideella kommittéer som jobbar med detta tex Dam, Herr, Gubb, Junior och Veterankommittén.

Särö Golf Club har en lång tradition att värna om ungdomarna. Vi har idag en mycket välfungerande verksamhet, där vi har ca 150 juniorer som aktivt deltar på våra träningar, tävlingar och läger. Verksamheten präglas av god kamratskap, glädje och att älska golfen.

Vår Juniorverksamhet är av högsta klass med ca 140 juniorer i träningar, cuper och läger.

Vill du ta grönt kort eller lektioner, kanske en komma igång kurs så kontaktar du mig, PGA tränare och Klubbchef, James Nelson eller PGA tränare Kalle  Johansson.

En runda på vår Parkbana Särö 54 är perfekt om du vill arrangera företagsgolf med kanske lunch eller middag efteråt på Stallbacken 1. Golf behöver inte ta hela dagen. Vi har många partners men har har plats för fler.
En av våra partners är Säröhus som är ett konferens och spa center på Särö.
Bor du där så ingår spel på våra banor.

Välkomna!