Välkommen till Särö Golf Club!

Vi ligger söder omteborg, vid havet på Säröhalvön. Klubben bildades första gången 1899 och har sedan dess varit en plats för social samvaro och golfglädje.

På Särö kan du spela två skilda 9-hålsbanor. Särö 54 är korthålsbanan som ligger mitt i byn nedanför Särö Kyrka. Hålen är allt mellan 82 150 m långa och av de flesta ansedd som Sveriges bästa korthålsbana. Särö 70 är den långa banan, en spännande och knixig bana som slingrar sig upp i skogen. Om du spelar båda banorna har du spelat en slopad 18-hålsbana.

Efter din runda kan du besöka golfkrogen Stallbacken 1Särös härligaste vardagsrum. Här träffar du Monica och Pascal och njuter av fantastiska italienska smaker. Klubben är känd för att vara en social klubb, som jobbar för både medlemmar och gäster.

Utöver banorna finns Särö GCs Range Center med två av de nyaste Trackman-simulatorerna. Här kan du spela även under höst och vinter, samt få bra träningsmöjligheter och coaching under hela året.

Vi har många partners men det finns plats för fler. En av våra partners är Säröhus, med hotell, konferens & spa på Särö. När du bor där ingår spel på våra banor då du köper ett golfpaket.

Vi har också en lång tradition av att värna ungdomsgolf, med ca 150 juniorer som aktivt deltar på våra träningar, aktiviteter och läger. Vill du ta grönt kort eller lektioner? Kanske en kom-igång-kurs eller bokar upp en custom fitting? Då kontaktar du James Nelson, PGA Club Professional eller Kalle Johansson, PGA Tränare.

Oavsett om du vill arrangera företagsgolf med lunch eller middag efter rundan eller bara ta en snabb runda på Särö 54 vi hjälper dig att skapa den perfekta golfupplevelsen!

Varmt välkommen till Särö Golf Club!