Här hittar du information om alla våra junior träningsgrupper. Särö Golf Club har en lång tradition att värna om ungdomarna. Vi har idag en väl fungerande verksamhet, där vi har ca 140 juniorer som aktivt deltar på våra träningar och tävlingar. Verksamheten präglas av god kamratskap, glädje och att älska golfen. Är du osäker på vilken grupp som passar dit barn eller har andra frågor kring träningen, tveka inte att ta kontakt med oss tränare!

Elit - Elitgruppen består av golfklubbens bästa golfare oavsett ålder. För mer information, klicka här.

Juniorelit - Junioreliten riktar sig till de mest träningsflitiga juniorerna som har höga ambitioner att utvecklas som spelare. Junioreliten utgör tillsammans med elitgruppen underlag till klubbens lag i SM klubblag för herrar. För mer information, klicka här.

Utvecklingsgrupper - Våra utvecklingsgrupper riktar sig till alla juniorer med handicap 54 och neråt. Verksamheten är nivåindelad i flera steg utifrån ålder, spelnivå och intresse för golfen. För mer information, klicka här.

Träningsgrupper - Träningsgrupp är för juniorer i åldrarna 8-14 år. Träningsgrupp är till för såväl nybörjare som juniorer med tidigare erfarenhet, men riktar sig till juniorer som ännu ej fått officiellt handicap (grönt kort). För mer information, klicka här.

Golfkul - Golfkul är för barn i åldern 5-7 år. Barnen får prova på golf under lekaktiga former. Golfkul är en introduktion till golfen och skall inspirera barnen till fortsatt spel och träning. För mer information, klicka här.

Email: junior@sarogolfclub.se

Carl Johansson - 0702954384