Anmälan till juniorkurser

Är du osäker på vilken grupp som passar dit barn eller har andra frågor kring träningen, tveka inte att ta kontakt med oss tränare!

Juniorelit - Junioreliten riktar sig till de mest träningsflitiga juniorerna som har höga ambitioner att utvecklas som spelare. Junioreliten utgör tillsammans med elitgruppen underlag till klubbens lag i SM klubblag för herrar.

Utvecklingsgrupper - Våra utvecklingsgrupper riktar sig till alla juniorer med handicap 54 och neråt. Verksamheten är nivåindelad i flera steg utifrån ålder, spelnivå och intresse för golfen.

Träningsgrupper - Träningsgrupp är för juniorer i åldrarna 8-14 år. Träningsgrupp är till för såväl nybörjare som juniorer med tidigare erfarenhet, men riktar sig till juniorer som ännu ej fått officiellt handicap (grönt kort).

Golfkul - Golfkul är för barn i åldern 5-7 år. Barnen får prova på golf under lekaktiga former. Golfkul är en introduktion till golfen och skall inspirera barnen till fortsatt spel och träning.

Carl Johansson - junior@sarogolfclub.se, 0702954384
James Nelsson - james@sarogolfclub.se