Välkomna till Särö Golf Club!

Du hittar oss söder om Göteborg, vid havet på Säröhalvön. Klubben bildades första gången 1899 och rättigheterna sålde senare till Göteborgs GK. 1981 startades klubben upp igen av Jan Hampf och Jan Hansson. 

På Särö spelar du på två skilda 9-hålsbanor. 

Särö 54 är korthålsbanan som ligger mitt i byn nedanför Särö Kyrka. Hålen är allt mellan 82 – 150 m långa och av de flesta ansedd som Sveriges bästa korthålsbana. Särö 70 är den långa banan, en spännande och knixig bana som slingrar sig upp i skogen. Banan utgår från Stallviken och vid flera av hålen har du en fantastisk havsutsikt.  Särö 62 betyder att du spelar båda banorna och då har du spelat en slopad 18-hålsbana. 

Efter en härlig runda besök golfkrogen, Stallbacken 1 – Särös härligaste vardagsrum”Här träffar du Monica och Pascal. En plats att umgås och njuta av fantastiska italienska smaker. Klubben är känd för att vara en social klubb, som jobbar för både medlemmar och gäster. 

Utöver banorna finns Särö GCs Range Center med två av de nyaste Trackman-simulatorerna. Här kan du spela även under höst och vinter. I Trackman kan man spela virtuellt på många kända golfbanor världen över med riktig golfutrustning. Här kan du också få bra träningsmöjligheter och coaching under hela året. 

På Särö GC tycker många om att spela tävlingar. Klubben har flera ideella kommittéer som jobbar med detta; Dam, Herr, Gubb, Junior och Veteran. 

Särö Golf Club har en lång tradition av att värna ungdomsgolf. Vi har idag en mycket välfungerande verksamhet, med ca 150 juniorer som aktivt deltar på våra träningar, tävlingar och läger. Verksamheten präglas av gott kamratskap, glädje och kärlek till golfen. Juniorverksamheten är av högsta klass med ca 150 juniorer i träningar, cuper och läger. 

Vill du ta grönt kort eller privatlektioner? Då kontaktar du vår PGA-tränare Carl Johansson, sarogolfklubb@gmail.com

En runda på vår parkbana Särö 54 är perfekt om du vill arrangera företagsgolf med lunch eller middag efteråt på Stallbacken 1. Golf behöver inte ta hela dagen.  

Vi har många partners men det finns plats för fler. En av våra partners är Säröhus, med hotell, konferens & spa på Särö. När du bor där ingår spel på våra banor. 

Välkommen!