Byggandet är igång!

28:e februari

Vi är glada att meddela att vårt nya kansli och shop fortsätter ta form med god fart!

Det har varit en otroligt spännande resa att se byggnaden ta form, och vi ser fram emot med iver att få se den fullständiga färdiga produkten.
Med sin enhetliga design och stora takfönster, kommer denna byggnad att sprida en känsla av ljus och luftighet som skapar en avslappnad och välkomnande miljö för alla besökare.

Kansliet är en central plats för klubbverksamheten och butiken kommer att erbjuda golfklubbor, utrustning såsom kläder, handskar, bollar och el-vagnar mm.
Vi vill tacka alla våra medlemmar och Range Center besökare för deras tålamod och stöd under byggprocessen.

31:e januari

Tack till Alwiga Bygg som jobbar på det nya kansliet och shop med rasande fart!
Vi är säkra på att det nya kansliet kommer att skapa en stor skillnad i vår dagliga verksamhet vilket kommer att ge oss möjlighet att möta våra medlemmar och gäster med den bästa servicen. Vi tackar styrelsen och alla byggare för deras hårda arbete och engagemang för att göra detta möjligt. Vi ser fram emot att få se det nya kansliet samt shop ta form och få njuta av den förbättrade arbetsmiljön som det kommer att ge oss.
/James med personal

24:e januari

Vi är glada att meddela att byggandet av vår nya reception och shop har börjat!
På bara en dag har Alwiga Bygg redan gjort otroliga framsteg. För att komma in till Range Center, använd Simulator 2-ingången. En ny grusväg från parkeringsplatsen till den dörren är snart på plats.
När du går in, kom ihåg att ta på dig inneskor!
Vi längtar efter golfsäsongen och att se det färdiga resultatet. Det är så spännande att se den nya byggnaden ta form!
Stort tack till Alwiga Bygg med Alexander Gasparini i spetsen.

Kommentarer