Personal

Nedan ser ni vilka som arbetar på Särö GC. Ni får mer än gärna kontakta oss, ringa, e-posta eller kom hit och diskutera. Hur kan SGC bli ännu bättre, hur vill du att din klubb ska vara, vad kan SGC göra för dig och vad kan du göra för SGC? Medlemmarna är klubbens allra viktigaste tillgång och våra dörrar står alltid öppna... Välkomna hit!

Carl Johansson

PGA - Pro

Hej allesammans!

Jag heter Carl Johansson (kalla mig gärna för Kalle!) och kommer under 2023 att vara ansvarig tränare på Särö GC. 

Det är mitt fjärde år som jag jobbar på klubben där jag till en början gjorde min assisterande tränarutbildning och numera går den högre tränarutbildningen (HTU) på PGA of Sweden.

Jag är ansvarig för klubbens träningsverksamhet - både för vuxna och för juniorer. Jag är den du tar kontakt med gällande alla frågor kring detta. Jag kommer även finnas med i klubbens utbildningsverksamhet för nybörjare, samtidigt som jag ständigt är tillgänglig för privatlektioner. 

Jag är 26 år och har tidigare studerat i tre år till ingenjör på Chalmers universitet. Numera har jag en heltidstjänst och spenderar all arbetstid på klubben och är ibland iväg i samband med min PGA-utbildning. Jag har spelat golf hela livet och gjorde en lång juniorresa där jag började i en grupp som motsvarar det vi kallar golfkul, för att senare göra en elitsatsning och gå på golfgymnasium. På somrarna var jag ofta ledare för läger och dylikt för de yngre grupperna och har alltid brunnit för juniorverksamheten som helhet. Under 2019 jobbade jag som juniortränare på Hulta GK och fick sedan erbjudandet att inför 2020 jobba på Särö. Jag brinner för att bygga och genomföra god träningsverksamhet och har som ständigt mål att säkerställa en god miljö för detta på vår klubb.

Jag bor tillsammans med min flickvän Kajsa i en lägenhet inne i Göteborg, Guldheden närmare bestämt. På min fritid läser jag, kollar mycket serier och filmer samt spelar discgolf. Försöker att träna regelbundet på gym och löptränar några gånger i veckan. Jag förkovrar mig ständigt i att utvecklas som golftränare och tillbringar mycket tid till att utbilda mig vidare inom fler och fler områden.

 

Marie Bergrahm

Kanslist

Jag heter Marie Bergrahm och jag arbetar som kanslist på Särö Golf Club. Jag har lång erfarenhet inom idrotten; som aktiv på landslagsnivå inom friidrotten samt inom tennis på sverige elitnivå för juniorer. Vidare har jag även erfarenhet som ledare/tränare inom båda dessa idrotter.


Jag är utbildad på Bosöns IFHS 3 år, inom ledarskap, träning, elitträning, kost, idrottspsykologi mm. 1-års universitetsstudier i Kentucky, USA där jag samtidigt var assistant tennis coach för dam skollaget på Murray State University.

Jag har arbetat 5 år på Svenska Tennisförbundets kansli, Kungliga hallen, Stockholm. Var då också massör för Federation Cup laget på större tävlingar samt träningsläger. 10 års erfarenhet inom kundservice samt försäljning. Dessutom har jag arbetat 1 år som receptionist säljare på World of  Golf.
 
Jag är gift med Jens och bor i Långedrag. Vi har 2 vuxna söner som heter Anton och Axel. Grönt kort tog jag för 12 år sedan, men jag har utvecklat mitt stora Golf-intresse framförallt de senaste åren, då hela familjen tagit grönt kort. Golf är en fantastiskt sport där alla kan spela tillsammans oavsett nivå. Dessutom får man fina naturupplevelser och vänner.
 
 
 

Oskar Sterner

Assisterande tränare

Mitt namn är Oskar Sterner och jag är 19 år gammal, har hållt i en golfklubba sedan barnsben då helas min släkt spelar golf.

Jag har jobbat på klubben sedan två år tillbaka som hjälptränare samt att jag varit behjälplig i receptionen på helgerna.

Sedan jag avsalutade mina studier på gymnasiet har jag fått möjligheten att jobba mer på golfklubben som assisterande tränare till Kalle Johansson.

Till hösten ska jag påbörja "Tränarssistentutbildning" (TAU) inom PGA Sverige och detta ser jag framemot väldigt mycket.

Vill ni boka in lektion med mig gör ni det lättast genom att kontakta mig alternativt kontakta receptionen.

Hoppas vi ses på klubben.