Varmt välkommen till Damernas hemsida!

Här på Damernas hemsida kan du hämta information om årets säsong. Här finner du påannonser om våra aktiviteter som regelvandringar och träningstillfällen, utflykter och större möten. Här finner du tävlingskalendern samt lista över våra sponsorer. De bästa resultaten från veckans Damgolf presenteras här. Du finner alla breven från Damkommittén under Aktuellt. Här hittar du också tävlingsbestämmelser samt instruktioner för tävlingsledare.

Varje onsdag träffas vi damer för att spela golf med efterföljande samling och prisutdelning på Stallbacken 1. Kom med! Alla damer i klubben är välkomna till golf och/eller kvällsgemenskapen. Hinner du inte vara med på båda så är du välkommen till det du kan. Vi är många som är ense om att trivseln och gemenskapen under spelet och efteråt på Stallbacken 1 är veckans höjdpunkt.

I början och slutet av säsongen samlas vi till ett större möte, där vi äter och trivs tillsammans, inhämtar information och kanske ser på mysiga kläder då någon av våra sponsorer visar plagg ur sin kollektion. Våra regelvandringar med Karin Landin är högt uppskattade. De annonseras bland annat här liksom träningstillfällen med Kalle Johansson. Har du inte varit med på Damgolfen förut och vill pröva på? Kontakta då tävlingsledarna som ansvarar för veckans tävling (se tävlingskalendern) så hjälper de dig!


Gå gärna med i Facebook-gruppen "Damgolfen Särö Golf Club" för att hänga med i golfsvängarna hos Särö Golf Clubs Damer när det gäller tävlingar, aktiviteter och mycket mer!

Om det är något du undrar över - tveka inte att höra av dig till oss i Damkommittén! Du är varmt välkommen till oss!

damkom@sarogolfclub.se