Välkommen till Särö GC Damgolf 2022

Vi vill erbjuda alla damer i alla åldrar och med olika förutsättningar glädje, samvaro och utveckling. Vi har två fantastiska banor och en lång säsong med nya möjligheter framför oss. Våra Onsdagstävlingar spelas varierande på SP54 (vår fina parkbana), SO70 (vår natursköna seaside/skogsbana) eller på OP62 som är en slopad mix av våra två fina banor. Du anmäler dig på golf.se. Tävlingsprogrammet samt länk till golf.se hittar du under fliken tävlingskalender. Tävlingsavgiften är 60:-.

Vi spelar på olika nivåer och har olika fokus när vi tävlar men det viktigaste och bästa med våra onsdagar är nog vår sociala gemenskap på Stallbacken 1 efteråt, där vi tillsammans äter, dricker, har prisutdelning och en presentation av dagens sponsor. 

Vi fortsätter med att välkomna er som ännu känner er som nybörjare med golfen och framförallt med tävlingsmomentet. Du lottas in i bollar där du spelar med andra damer, för scorekort, lär dig och har det trevligt.

Du kan hyra bil på SO70 även om du inte inte har läkarintyg. Detta kan underlätta för dig som tidigare valt bort vår fina långa bana.

 

Välkommen att vara med! 

Damkommittén SGC