Damkommittén

Damkommittén 2023 är i fullgång med arbetet inför säsongen 2023. Damkommittén består av sju ledamöter: Bodil Eriksson, Carin Sanderoth, Christina Peil, Eva Klavmark, Eva Lind, Åsa Walske och Ingrid ”Ninni” Sanderoth. Därtill är Lena Olsson adjungerad för att arbeta med sponsorfrågor. Damkommittén har två experter som stöttar: Eva Aurell och Ingela Malmberg. Damkommittén träffas under en säsong mellan 10 och 12 gånger, oftast sker detta i Telegrafen. Det krävs en relativt stor organisation för att handha aktiviteter för Särö Golf Clubs Damer.

Ninni Sanderoth är inne på sitt tredje år som ordförande. Flera av ledamöterna har också suttit i tre år, några i två och för några är denna deras första säsong i DK. Damernas fina samvaro med golf i centrum ligger alla ledamöterna varmt om hjärtat.

Inom damkommittén arbetar man i grupper. Dessa förbereder ärenden, drar dem vid möten och följer upp att beslut blir verklighet. Christina, Eva K och Lena arbetar med våra sponsorer som ska tillfrågas och informeras och placeras in i tävlingsprogrammet.  Eva L och Carin har hand om tävlingsledare och ”tävlingslederi”. Bodil och Ninni gör upp förslag till tävlingsprogram, som sedan gås igenom och fastställs vid möte. Ninni och Åsa förbereder arrangemang som vår- och höstmöte, regelvandringar och träningstillfällen. Ninni ansvarar för information samt leder och fördelar arbetet inom DK. Ingela fotar och ställer samman bilder till bildvisning, lägger in information på webbsidan, administrerar Facebookgruppen samt bistår med sina kunskaper i design. Eva håller ordning på alla intäkter och utgifter och sammanställer ekonomiöversikter. Alla är sedan engagerade under säsongen i att iscensätta alla de tävlingar och arrangemang som beslutats gemensamt.

Damkommittén tar gärna emot förslag, frågor och undringar från er alla. Kontakta oss via vår emailadress damkom@sarogolfclub.se.

 

Bild från möte den 9 januari 2023 hos Ninni på Sunnevägen.