Paragolfen

Denna sida är under uppbyggnad. Du kommer snart att finna mer information om Paragolfen på Särö Golfclub.

Kommittén

Christina Carlquist  christina.carlquist@telia.com  +46705936884

Robin Eisner  robin@eisner.se  +46708320211

James Nelson  james@sarogolfclub.se +46768936153

Träning

Träning sker på måndagar kl 16.00 (för närvarande tränar två juniorer)

Event - Paragolf Tour Väst besöker Särö 2022-05-08

Saxat Norra Halland 2022-05-13

"Söndagen 8 maj stod Särö GC värd för årets första deltävling av Paragolf Tour Väst där golfare med olika funktionsnedsättningar tävlar.

För att få delta krävs att spelaren har en funktionsnedsättning. På de regionala paragolftourerna delas inte funktionsnedsättningar in i olika kategorier, utan här spelar alla kategorier ihop.

Tävlingen hölls på Särö 54 som är en korthålsbana med nio vackra och trixiga korthål på 80-150 meter. Tävlingsdagen bjöd på strålande sol och en byig vind som gjorde klubbvalen från tee avgörande. Nils-Gustav Paulson från Särö GC höll ihop tävlingen på ett proffsigt sätt och flera engagerade medlemmar ställde upp som funktionärer och som caddie till de som behövde.

Vinnare blev Jakob Persson från Torslanda GK som gick de två varven på den utmanande banan på 59 slag brutto. Andraplatsen platsen gick till Johan Helgesson från Lyckorna GK och trea kom Jesper Gutke, Dynekilens GK.

Paragolf Tour Väst tackar Särö GC för ett varmt mottagande och ser fram emot att komma tillbaka i framtiden.

Filip Lindkvist, GGF-Paragolf"