ProAm

Verksamhetsplan – ProAm

Välkomna att spela med ProAm på tisdagar, alltid shotgun kl. 17.00 på SP54.

 
Vill ni vara med och spela med oss, kolla in och följ vår Facebooksida Särö ProAm | Facebook där du hittar mer information om anmälan och spel bland annat. Vi har en spelavgift på 400 kr som täcker startavgiften för hela säsongen, oberoende om du spelar 5 eller 15 gånger. Vill du testa på att vara med är du hjärtligt välkommen, då kostar det 50 kr pr gång (max 2 gånger, sedan får man betala spelavgiften för säsongen på 400 kr, minus ev. avgifter man redan betalt). Är du inte medlem i Särö GC får du gärna vara med och spela ändå, men då betalar du även tävlings green-fee till klubben varje vecka. 
 
Vi har en stängd Facebooksida https://www.facebook.com/groups/716117289994772/ för de som betalat startavgiften för hela säsongen, den heter Särö ProAm Spelgrupp. Där kan vi dela bilder från banan, spel och prisutdelningar med varandra. Ansök gärna om att gå med i den om du vill vara med och spela med ProAm varje vecka, swisha då spelavgiften till Teea Flygare (070-632803). 
 
Det är samling vid SP54 kl. 16.30 varje tisdag för spelgenomgång och allmän info. Alla som är med och spelar är, enligt tradition, med och bidrar till prisbordet med en flaska prosecco. Önskar man inte bidra till prisbordet är det självklart okej, men då kan man heller inte vinna några priser. Simple as that! 
 
Vi anmäler oss till spel med hjälp av ett digitalt system. Så, när du anger att du vill vara med och spela kommer du att få inbjudan till det genom en länk, där anmäler man sig till varje tävling, väljer vilka man vill spela med och kan se resultat osv. 
 
Den officiella säsongspremiären och även starten på vår 2023 års liga är tisdag den 23/5. Fram till dess smygstartar vi på tisdagarna för att alla skall hinna lära sig systemet. 
 
För att kontakta någon i ProAms styrelse, maila till proam@sarogolfclub.se eller gå in på Facebooksidan, Särö ProAm | Facebook och skicka ett meddelande. 

 

Vi har fyra värdeord: enkelt, energi, vänskap & flexibilitet. 

  • Enkelt – det skall vara enkelt att vara med, man skall kunna skapa en rutin runt våra veckoträffar, alltid samma dag, alltid samma tid.
  • Energi – målgruppen är i stort behov av energi då de flesta arbetar och/ eller reser i tjänsten, har barn & familj, är mitt i livet då allt händer, att träffa gamla eller nya bekantskaper ger energi.
  • Vänskap – vi vill skapa långsiktiga relationer, nätverka och utveckla vänskap för livet. Vi spelar alltid på korta banan för att så många som möjligt skall kunna vara med. 
  • Flexibilitet – man kan bestämma om man kan vara med och spela eller inte fram till två timmar innan start. Får man förhinder och blir sen kan man ansluta till spel efter start, det viktigaste är att man kommer ut och spelar.

Kommitténs styrelse består idag av tre personer. Vi kommer att se över eventuella positioner och antal styrelsepositioner för att täcka alla delar som krävs för att driva ProAm-kommittén enligt SGC verksamhetsregler.

Jenny Törnkrantz Jenny.tornkrantz@essity.com  0708-26 08 41

Teea Flygare (kassör) teea.flygare@gmail.com 0706-32 80 30

Charlotte Settergren Borg charlottesettergren@hotmail.com 0703-81 51 09