ProAm

Verksamhetsplan – ProAm

Vår målsättning är öka antalet aktiva golfspelande kvinnor i Särö Golf Club. Vi vill att fler av våra kvinnliga medlemmar skall ta sig tiden att spela golf regelbundet genom att göra det enkelt och tillgängligt på vår fantastiska parkbana i Särö. Vi erbjuder kvinnor 20+, både nybörjare (Amateurs) och mer erfarna golfare (Professionals), som vill träffas för att spela golf, ett fungerande upplägg som går att planera in i en annars stressig vardag med familj, barn, vänner och karriär. Vi vänder oss både till de som vill utveckla sin golf och de som värdesätter den sociala biten mer än att vinna priser. Kvinnor som vill inspireras och peppas av varandra i en härlig gemenskap. 

Vi har fyra värdeord: enkelt, energi, vänskap & flexibilitet. 

  • Enkelt – det skall vara enkelt att vara med, man skall kunna skapa en rutin runt våra veckoträffar, alltid samma dag, alltid samma tid.
  • Energi – målgruppen är i stort behov av energi då de flesta arbetar och/ eller reser i tjänsten, har barn & familj, är mitt i livet då allt händer, att träffa gamla eller nya bekantskaper ger energi.
  • Vänskap – vi vill skapa långsiktiga relationer, nätverka och utveckla vänskap för livet. Vi spelar alltid på korta banan för att så många som möjligt skall kunna vara med. 
  • Flexibilitet – man kan bestämma om man kan vara med och spela eller inte fram till två timmar innan start. Får man förhinder och blir sen kan man ansluta till spel efter start, det viktigaste är att man kommer ut och spelar.

Kommitténs styrelse består idag av tre personer. Vi kommer att se över eventuella positioner och antal styrelsepositioner för att täcka alla delar som krävs för att driva ProAm-kommittén enligt SGC verksamhetsregler.

Jenny Törnkrantz Jenny.tornkrantz@essity.com  0708-26 08 41

Teea Flygare (kassör) teea.flygare@gmail.com 0706-32 80 30

Charlotte Settergren Borg charlottesettergren@hotmail.com 0703-81 51 09