BOKA HÄR!

Hos oss spelar och tränar du på marknadens bästa simulatorer från Trackman i en fantastisk miljö!    
 
Öppettider 
Simulatorerna är bokningsbara alla dagar kl 07-23. 
 
Bokning 
All bokning sker via vår bokningstjänst Matchi (finns även som app) där du skapar ett användarkonto. Därefter kan du söka fram anläggningen Särö Golf Club eller gå via länken här.  
Tider bokas på hela klocktimmar, du kan boka flera timmar vid samma tillfälle. Betalning görs med betalkort direkt i bokningstjänsten. 

När du bokat en tid får du en bokningsbekräftelse med en entrékod som fungerar från och med 5 min innan- och under hela din speltid. Du kan boka tid 10 dagar framåt.  


Priser: 

Pris per timma 

Ordinarie 

Medlem SGC 

Vardag 7-16 

350 kr 

260 kr 

Kväll & Helg 

400 kr 

300 kr 

 
Är du intresserad av ett abonnemang med en fast tid varje vecka? Kontakta oss på james@sarogolfclub.se eller gör en förfrågan via Matchi så återkopplar vi med information om tillgänglighet, priser m m. 
 
Du som är medlem i Särö Golf Club har alltid ca 25% rabattpå ordinarie pris i våra simulatorer. 

För att få din rabatt behöver du ha ett kostnadsfritt medlemskap på vår anläggning hos Matchi. Du ansöker om medlemskap via Matchi efter att du skapat ett konto. När din ansökan är godkänd av oss får du automatiskt din medlemsrabatt vid bokning. 
 
Fika 
Det finns kyl en varuautomat med en bra sortiment av kalla drickor, olika tilltugg/snacks samt en kaffemaskin. Betalning via betalkort till varuautomaten och Swish till kaffemaskinen.
 
Trivselregler & Viktig information 
Simulatorhallen är kameraövervakad. Eventuell åverkan, skadegörelse m m medför att du som bokat tiden blir ersättningsskyldig. 
 
För att skydda dukarna från slitage är endast rena golfskor/inomhusskor och klubbor/bollar tillåtna i lokalen. Ytterskor lämnas i entrén. 
 
Bokning görs på hela klocktimmar, du kan inte neka efterkommande spelare med motiveringen att du inte hunnit mer än exempelvis 16 hål. 

Användarmanual med information om hur du spelar finns på plats. 
 
Toalett finns inne i simulatorhallen. 
 
Ta del av fullständiga ordningsregler och information på plats. 
 
Tips! Är ni 4 personer som ska spela, boka 3 timmar, då spelar ni 18 hål utan att stressa.  
 
Simulatorerna finns i Range Center vid vår drivingrange, Guntoftavägen 170. 
 
Vid frågor kring simulatorspel kontakta Anders Lundh, 0720-715706.
 
Välkommen!