Range Cup 2022 - Order of Merit

Välkommen till SÄRÖ RANGE CUP 2022- Order of Merit powered by Trackman

Denna första indoor tävling hos Särö GC sponsras av vår nya kommande Särö Golf Shop som öppnar 15:e mars på Särö GC.

Detta är en Order of Merit tävling över 3 ronder som spelas på European Tour banor med olika karaktärer i våra Trackman simulatorer nere på Range center.

Följande banor spelas:

-       Le Golf National
-       Club Real Valderama
-       St Andrews ( Old Course)

När:

-       Man kan spela mellan 1a Feb- 31 April. En tävlingsrond spelas varje kalendermånad. Den första under februari månad, den andra i mars och den sista i april. Tävlingen kommer först visas på våra Trackman simulatorer den 1:e februari när tävlingen börjar.

-       Självklart kan du träningsspela banorna innan 1:a Feb men du har endast en chans att spela på tävlingen.

Spelform och hcp:

-       Spelform är Poäng Bogey (Stableford på engelska)
-       Ditt spelhandicap är ditt verkliga hcp - 30%. Så har du tex 18 i hcp i GIT/MinGolf så tar du 18*0,7=12,6 och skriver då in 12,6 i Trackman när du startar tävlingsronden. Då kommer bli frågad om att ange det innan du startar spela.
-       Vi kör med Auto putting  by Hcp, vilket betyder att Trackman puttar åt dig och allt inom 2,5m är gimmie.

Anmälan och Trackman-konto:

-       Du kan spela tävlingen på både simulator 1 och 2, Trackman är din markör vilket betyder att du kan delta på tävlingen helt själv om du vill.
-       För att kunna anmäla dig och delta krävs ett Trackman-konto. Detta skapar du när du anmäler dig till tävlingen, se länk nedan.
-       Du anmäler dig till tävlingen här: https://trackman.page.link/n8jg8
-       Du måste inte vara medlem i Särö GC för att vara med men du behöver ett riktigt golf handicap.

Avgift:

-       100kr i  skickas via swish till 123 618 56 07 innan första rundan startas.

Bokning och Tidsåtgång:

-       Boka dina tider till Simulatorerna som vanligt på https://www.matchi.se/
-       Är man 1 personer kan man klara 18 hål på 1h om man är snabb, 2-3 personer så hinner man ledigt 18 hål på 2h, Är man 4 personer behöver man boka 3h.
-       Du hittar tävlingen under Tournaments i Trackman menyerna från 1a Feb

Priser:

-       Väldigt fina priser ges till alla som kommer 1a, 2a  och 3a i varje deltävling samt till de som kommer 1a, 2a och 3a i den totala tävlingen över tre rundor.

Vid frågor eller funderingar kring tävlingen vänligen kontakta  Anders Lundh, 0723-717618 eller James 0768-936153

Lycka till!