SÄRÖ Autumn Series 2022

Välkommen till SÄRÖ Autumn Series 2022

Vi fortsätter det lyckade konceptet från i våras med ytterligare en tävling över tre banor där resultatet för varje omgång ger poäng och flest poäng från de tre deltävlingarna vinner. Vi har gjort lite förändringar efter feedback från er tävlanden. Största ändringarna är att det nu är Auto putting Fixed vilket betyder att inom 3m räknas 1 putt, 3-20m 2 putt, över 20m 3 putt. Man har även nu chansen att spela banan upp till 3 gånger så man kan förbättra sin score.

Precis som i våras kommer första priset att vara 10h Simulator-timmar, övriga priser kommer som presentkort från Särö Golf Shop och sponsorer. Vi har pris i varje deltävling med dam och herr-klass men i totalen koras 1 vinnare.

När:

-       Man spelar mellan 10:e Okt- 31:e Dec. En omgång varar i ca 4 veckor.

Följande banor spelas i tur och ordning :

-       Sutton Bay, måste spelas 10e okt -12e Nov, bred och fin bana som passar alla.

-       Quail Hollow, måste spelas; 13e Nov - 10e Dec, lite smalare men rolig, Presidents Cup spelades där i år.

-      Hualalai Resort, måste spelas 11e Dec - 31e dec, underbar bana på Hawaii som lyser upp vintermörkret

Spelform och hcp:

-       Spelform är Poäng Bogey (Stableford på engelska)

-       Ditt spelhandicap är ditt verkliga hcp - 30%. Så har du tex 18 i hcp i GIT/MinGolf så tar du       18*0,7=12,6 och skriver då in 12,6 i Trackman när du startar tävlingsronden. Då kommer bli frågad om att ange det innan du startar spela.

Puttning

Trackman puttar åt dig, vi kör med Auto putting Fixed, vilket betyder att inom 2m räknas 1 putt, 2-20m 2 putt, över 20m 3 putt. .

Anmälan och Trackman-konto:

-       Du kan spela tävlingen på både simulator 1 och 2, Trackman är din markör vilket betyder att du kan delta på tävlingen helt själv om du vill.

Du behöver inte föranmäla dig utan välj bara Särö Autumn Series under Tournaments i Trackman skärmen och välj bana.

-       Du måste inte vara medlem i Särö GC för att vara med men du behöver ett riktigt golf handicap.

Avgift:

-       50kr i  skickas via swish till 123 618 56 07 innan första rundan startas.

Bokning och Tidsåtgång:

-       Boka dina tider till Simulatorerna som vanligt på https://www.matchi.se/

-       Är man 1 personer kan man klara 18 hål på 1h om man är snabb, 2-3 personer så hinner man ledigt 18 hål på 2h, Är man 4 personer behöver man boka 3h.

-       Du hittar tävlingen under Tournaments i Trackman menyerna

Priser:

-       Väldigt fina priser ges till alla som kommer 1a, 2a  och 3a i varje deltävling samt till de som kommer 1a, 2a och 3a i den totala tävlingen över tre rundor. 1a pris är 10h i våra Simulatorer!!!

Nytt för i år att att vi även tävling för närmast flagg och longest drive på varje bana.

Vid frågor eller funderingar kring tävlingen vänligen kontakta  Anders Lundh, 0720-715706 eller James 0768-936153

Lycka till!