Damernas vårmöte

Nu är vårsäsongen igång för damgolfen, om än utan golfspel denna vår. Planerad Scramble fick ställas in då banorna fortfarande är stängda men 58 entusiastiska damer samlades på kvällen på Säröhus för middag, information och samvaro. 

Efter inledande mingel slog vi oss ner i matsalen vid festligt dukade bord. Carin Sanderoth presenterade damkommittén varefter vår pro Kalle Johansson berättade om det nya upplägget för träning där vi direkt på hemsidan kan boka lektioner och kurser och välja mer fritt utifrån individuella behov och önskemål. 

Kalvfilé med dijonsenap/dragonsås, grönsaker och pommes Anna stod på meny följt av kaffe och choklad samt förflyttning upp till Kungssalen. Lilian Bergström berättade om årets program, det ligger förstås även på hemsidan. Karin Landin berättade om nyheter på regelfronten, missa inte Karin regelvandringar 23/4 eller 29/4! Ann-Sofi Johansson informerade om seriespelen.

Stort intresse väckte visningen av vårens mode med vår sponsor Feminette. Många ville titta närmare på plaggen efteråt och en del gick hem med ett nyförvärv i Feminettepåse. Och vet ni vad, alla golfdamer från SGC får 20% i butiken på Stora Åvägen 1 i Sisjön t.o.m. söndag 21/4. Så skynda att fynda!

De fina priser som Feminette hade med sig till dagens Scramble, som blev inställd, kommer att finnas att kämpa för vid någon av de kommande tävlingarna. Stort tack till Anna Hellqvist och hennes medarbetare för stort engagemang och generositet.

Vi avslutade med att Nästa vecka hoppas vi att banorna har öppnat, då spelar vi Vårkorgen. Hoppas vi ses då!