Damer 22 tar sommaruppehåll

Vi har spelat 3 omgångar av 6, och Särö’s Damer 22 lag består av många nya debutanter och vi hoppas på fler nya lagkamrater till hösten.

Damer 22 tävlar i Division 1, emot 9 andra GGF lag.  I D22 serien har vi äran att spela mot tidigare junior mästare, liksom tidigare LPGA Tour spelare.  Vi spelar scratch, så har varit tufft motstånd, men feedback positiv och vi lär oss en massa om golf

Vi som tävlat för Särö Damer 22 lag heter Ulrika Kewenter, Sophia Törnqvist, Katja Puuri, Marie Ljungkrantz, Suzanne Hammarvid och Maria Dahlberg.

Vi spelade första tävlingen med mössa och vinterkläder på Forsgården den 26e April.  Hamnade på 7 av 10e plats, så riktigt stark start och bra kämpat av gänget.  2a match spelades i Hovås den 14e Juni på GGK.  Banan var i toppform, men tufft motstånd tog oss till en 8e plats.  I Söndags, 30e Juni kämpade vi i Delsjön mot många scratchspelare och även några före detta pro. Vi ligger kvar på 9e plats. 

Vi inser att vi inte har medlemmar på Särö GC i samma HCP klass som våra motståndare, men trots detta så ökar intresset av att tävla, representera Särö och fortsätta att ha kul och trevligt och lära sig mer om golf.

Vi kanske inte har de bästa hcp spelarna, men känner vi väcker intresset för Särö GC på ett väldigt starkt och positivt sätt – Kudos till alla i laget för väl kämpat, spelat och engagerat!   Nu tar vi paus inför sommaren, och nästa spel sker på Kungsbacka GK 16e Augusti, följt av Sjögärde GK 30e Augusti. 

Hör av er om ni vill vara med!

Trevlig Sommar!

Laget som deltog på omgången på Delsjö GK
Laget som deltog på omgången på Göteborg GK