Restaurang

Restaurang

Välkommen till träna på Särö Golf Academy
Särö Golf Academy

Nybörjare eller erfaren golfspelare – vi hjälper dig förbättra ditt spel!

 • Privatlektioner
 • Nybörjarkurser
 • Gruppträningar
 • Seniorträning
 • Temakurser
 • Träningsresor

Läs mer och boka här!

Investera i din golf!

Det bästa sättet att utvecklas på sikt är att ha en klar målbild med din golf och att jobba systematiskt utefter dina tendenser. Detta gör du bäst tillsammans med vår PGA-tränare, Carl Johansson. Tillsammans kan ni boka upp enkellektioner eller ta del av ett lektionspaket för att du ska kunna nå dina mål.

Fördelen med en privatlektion är att tillsammans med tränaren kan ni bestämma precis när och vad ni ska träna på. Boka in en privatlektion för en, två eller flera personer.

Enkellektioner
Privatlektion 1 person 40 min = 600 kr
Privatlektion 1 person 60 min = 780 kr

Lektionspaket
Lektionspaket Brons: 5 x 40 min = 2 700 kr
Lektionspaket Silver: 5 x 60 min = 3 500 kr
Lektionspaket Guld: 10 x 40 min = 5 000 kr
Lektionspaket Platina: 10 x 60 min = 6 750 kr

Grupplektioner privat
Privatlektion 2 personer 60 min = 900 kr
Privatlektion 2 personer 90 min = 1 500 kr
Vid fler än 2 personer kostar det 100kr till per person per 60 minuter.

Spellektion
Spellektion 850 kr per timme +100 kr per extra person.

 • Bollarna ingår under lektionen.
 • Hjälpmedel t ex Trackman ingår i träningsavgift och används vid behov.
 • Avbokning måste göras 24 timmar i förväg annars debiteras hela priset.
 • Lektionspaket är giltiga 365 dagar från inköpsdatum.

Anmälan görs via mail till sarogolfklubb@gmail.com eller sms/ring 0702-954384.

Välkommen!
/Carl Johansson

För dig som är nybörjare inom golfen erbjuder vi ett mycket förmånligt paket med medlemskap, obegränsat spel på våra banor samt nybörjarutbildning under år 1. Kostnad för vårt nybörjarmedlemskap är 3975 kr. För er som är mellan 15-22 år är kostnaden 3000 kr. Enbart Gröna-Kortet-Kurs utan medlemskap kostar 2000 kr. Anmälan görs längst ner på sidan!

Vägen till grönt kort

Steg 1: Anmäl dig till nybörjarkurs! – Längre ner på sidan kan du anmäla dig till kursen. Läs igenom vilket upplägg och vilken helg som passar dig bäst. All info finns där och anmälan görs här. I samband med anmälan väljer du även om du vill bli medlem i klubben – en förutsättning om du ämnar ta ditt gröna kort på Särö.

Steg 2: Genomför kurs! – Delta i någon av våra kurser tillsammans med klubbens tränare. En kurs utspelar sig under en helg där vi går igenom allt du som ny golfare behöver känna till för att kunna komma igång med golfspelet på Särö.

Steg 3: Träna och spela i simulatorn! – I och med kursen får du en gratis timme att utnyttja i någon av våra simulatorer. Du väljer precis när du vill boka in en tid i simulatorn där du i lugn och ro och kan både träna på tekniken du precis blivit instruerad samt öva dig på att spela på banan. Som nybörjare har du även rabatt när du bokar timmar utöver den som är gratis. Våra simulatorer är ett fantastiskt verktyg för golfare på alla nivåer och vi kan inte rekommendera nog att utnyttja de för att komma igång på bästa sätt med sin golf. Gratis och rabbatterade timmar gäller under sommaren 1/4 – 31/9.Steg 4: Gå fadderrundor på banan! – För att ta grönt kort måste du genomföra ett spel-”prov”. Detta är inte så dramatiskt som det låter utan innebär egentligen bara att spela rundor på banan. Som nybörjare får du dock inte lov att spela på banan själv utan behöver gå vad som kallas fadderrundor tillsammans med någon som själv har grönt kort. Detta kan vara en släkting, kompis eller helt enkelt någon från klubben som ställer upp. När du till slut spelat en fadderrunda som uppnår kraven för grönt kort kan du via din profil på golf.se lämna in ett avklarat spelprov.

Steg 5: Gör teoriprov på golf.se! – I samband med kursen kommer även ett teori-tillfälle att genomföras där du som nybörjare får en genomgång av regler och golfetikett. Detta hålls vanligtvis någon kväll, veckan som följer kursen. När som helst efter att du påbörjat kursen kan du logga in med ditt tilldelade golf-ID på golf.se. Där kan du i din egen takt göra ett teoriprov. Teoriprovet går att göra hur många gånger som helst och agerar mest för att du ska lära dig det som golfförbundet tycker är nödvändigt för en nybörjare. När du fått 100% på teoriprovet är det färdigt. När både spelprovet och teoriprovet är inlämnade på golf.se hör du av dig till någon av våra tränare eller kansliet som då godkänner ditt gröna kort! Du har nu handicap 54, kan nu boka tider själv och spela när du vill. Grattis!

Seniorträning – Herrar 2023 

Anmäl dig till höstens kurs, som omfattar 6 veckor (1h/vecka).

Kursstart v. 35 – Måndag 28 Augusti
Kursavslut v. 41 – Måndag 9 Oktober
Kostnad 1200kr

Tränare: Oskar Sterner

NAMN *

MAILADRESS *

MOBILNUMMER *

DAG OCH TID 

MÅNDAGAR KL09-09:55 

MÅNDAGAR KL10-10:55 

MÅNDAGAR KL11-11:55 

MÅNDAGAR KL12-12:55

Här kommer jag under säsongen att ständigt lägga ut upplägg för kurser och temadagar. Det är roligt att lära sig tillsammans i grupp, träffa andra golfentusiaster och att investera tid till att träna. Det är jag som är ansvarig för alla gruppträningar så om du har önskemål, tveka inte att kontakta mig via mail: sarogolfklubb@gmail.com eller via telefon: 0702-954384 Varmt välkomna att anmäla er! /Carl Johansson

Temakurser är för dig som vill fördjupa sig i ett speciellt slag eller golfmoment som exempelvis närspel.

Kurserna är 1,5 timme och genomförs i små grupper om 6 personer. Under hösten kommer det finnas temakurser på helger och kurserna leds av vår tränare Oskar Sterner.

Anmäl dig till en eller flera kurser!

Pris per kurs: 299 kr

Pris för alla kurser: 799 kr 

Kurserna ör till för alla golfare oavsett nivå.

Anmälan gör man i formuläret nedan.

Vägen till grönt kort

Så här tar du grönt kort på Särö Golfklubb!

 1. Anmäl dig till nybörjarkurs!
 2. Genomför kurs!
 3. Träna och spela i simulatorn!
 4. Gå fadderrundor på banan!
 5. Gör teoriprov på golf.se!